ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

8:00 -12:00
13.00 - 17:00

Tidsbokning via telefon

0346 - 880166 / alt 072-2434650

Vi finns tillgängliga i telefon från
08:00-17:00

Lunchstängt
12:00-13:00

Jour övrig tid:

Kliniken har stängt följande helgdagar: Långfredag, Påskafton, Annandag Påsk, 1 Maj, Kristi Himmelsfärd, 6 juni, Midsommarafton, Julafton, Juldagen, Annandag Jul, Trettondagen

Fredagen den 23 december stänger kliniken 12.00. På grund av sjukdom är det idag långa väntetider i telefon.

Vi söker leg. djursjukskötare eller djurvårdare nivå 3 samt djurvårdare till Falkenbergs Djurklinik

Är du legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare nivå 3 med anestesivana eller djurvårdare med erfarenhet, som vill arbeta på en mindre klinik med härlig teamkänsla. Hos oss får du arbeta vardagar, dagtid tillsammans med härliga kollegor med teamkänsla som värnar om varandra.

Falkenbergs Djurklinik är en mindre klinik som ligger i Falkenberg. Kliniken öppnade 2013 och har under åren expanderat. Vi erbjuder är välutrustad med laboratorium, digital röntgen, ultraljud med hög prestanda, välutrustade salar för operation samt tandvård. Vid kliniken har vi även veterinär som utför ögonlysningar. Vi utreder och behandlar flertalet typer av fall inom företaget och erbjuder bl a ortopedi, tandvård och stationärvård dagtid. Vi tar emot patienter vardagar mellan 08.00 – 17.00.

Falkenbergs Djurklinik är en av 4 kliniker i Viskadalens Djurklinik AB och vi ingår sedan 1 september i Evidensiagruppen. Vi har ett uppskattat koncept bland djurägarna. På vår klinik arbetar 2 – 3 veterinärer per dag, varav två med specialistkompetens, tillsammans med ett team av erfarna leg djursjukskötare och djurvårdare.

Om jobbet:

Vi söker nu ytterligare en Leg. Djursjukskötare/Djurvårdare nivå 3 samt en djurvårdare till vårt härliga team. Det är en omväxlande tjänst där du får arbeta med på operation, tand och poliklinik. Vi söker dig som vill arbeta småskaligt och personligt på en mindre klinik, där du får följa dina patienter. Hos oss har du stora möjligheter till utbildning och utveckling. Vi har möjlighet att anpassa arbetstiden, där du väljer om du vill jobba heltid eller deltid. Tjänsten innebär arbete vardagar dagtid (inga kvällar eller helger).

Vad erbjuder vi?

Välkommen till en klinik där vi har en stark teamkänsla, där vi värnar om varandra och delar kunskaper. Det är viktigt för oss att alla trivs och mår bra hos oss. Detta är ett arbete där du får arbeta småskaligt och följa patienterna. Vi satsar på kompetensutveckling och du får möjlighet till både interna och externa utbildningar. Hos oss får du utvecklas och vara med och utveckla vår verksamhet för djurens bästa.

Vem söker vi?

Vi söker främst dig som har några års anestesierfarenhet, men även nyutexaminerade är välkomna att söka, då det finns goda möjligheter att vidareutvecklas hos oss och dig som är djurvårdare med några års erfarenhet. Som person är du positiv och engagerad och du har ett genuint intresse för utveckling inom djursjukvård och tycker om mötet med människor och deras djur.

På vår arbetsplats är positiv energi och glädje högt värderat. Därför hoppas vi att du trivs i och bidrar till ett sådant klimat. Våra kärnvärden genomsyrar vår verksamhet och är en viktig kompass i allt vi gör – engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Åsa Ledel, tel 0346-88 01 66 eller VD Katarina Heijmahn Karlsson, tel 070- 308 52 59. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan sänder du till: katarina@viskadalensdjurklinik.se

Sista ansökningsdag är 2022-11-30. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet.

Välkommen med din ansökan!