ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

8:00 -12:00
13.00 - 17:00

Tidsbokning via telefon

0346 - 880166 / alt 072-2434650

Vi finns tillgängliga i telefon från
08:00-17:00

Lunchstängt
12:00-13:00

Jour övrig tid:

Kliniken har stängt följande helgdagar: Långfredag, Påskafton, Annandag Påsk, 1 Maj, Kristi Himmelsfärd, 6 juni, Midsommarafton, Julafton, Juldagen, Annandag Jul, Trettondagen

Medarbetare

Henrik Hedberg

Henrik Hedberg

Leg Veterinär, Smådjursspecialist, Chefsveterinär

Henrik är legitimerad veterinär sedan 1996 och har specialistkompetens i hundens och kattens djursjukdomar sedan 2005. Henrik har ett stort intresse för avancerad diagnostik och behandling av sjukdomar hos hund och katt. Han har utvecklat sina färdigheter genom tjänstgöring vid bland annat Regionsjukhuset i Helsingborg och Hallands Djursjukhus. Ultraljudsdiagnostik och kirurgi är hans specialintressen. Han utför både mjukdelskirurgi samt ortopedi. Hemma finns katten Sötnos.

Eva

Leg Veterinär, Smådjursspecialist

Eva är legitimerad veterinär sedan 1997 och är specialist inom hunden och kattens sjukdomar. Hon utförde sin specialistutbildning vid Djursjukhuset i Helsingborg och Hallands Djursjukhus. Sedan 2006 arbetar Eva vid Varbergs och Falkenbergs Djurklinik. Främsta intresseområden är ögonproblem, medicinska utredningar, hudproblem samt diverse mjukdelskirurgi, plastikoperationer och tandåtgärder hos hund och katt. Hemma finns katten Misse.

Ulrika

Leg. Veterinär

Ulrika arbetar hos oss sedan 2018. Hon gillar variationen i jobbet och gör de flesta typer av utredningar och behandlingar. Brinner extra för tandvård och arbetar med detta på kliniken samt även på kliniken i Varberg. Hon bor med sin familj på en gård där det finns flera olika typer av djur.

Ylva

Leg Veterinär

Ylva arbetar hos oss sedan februari 2019. Ylva driver en hästtandvårdsklinik sedan 2000, men pga en arbetsskada har hon mer gått över till att arbeta med smådjur. Ylva bor med sin familj på en gård med många olika typer av djur. Ylva arbetar med det mesta på kliniken men brinner lite extra för tänder och katter i alla former.

Kristina Widmark

Kristina Widmark

Leg Veterinär, Smådjursspecialist

Kristina är legitimerad veterinär sen 1984. Hon är specialist i hundens och kattens sjukdomar samt auktoriserad ögonlysare. Kristina är speciellt intresserad av ögonsjukdomar men även mjukdelskirurgi och akutsjukvård.

Sofia

Leg djursjukskötare

Frida

Leg djursjukskötare

Frida arbetar hos oss sedan 2013 och har innan dess arbetat på djursjukhus i många år. Frida gillar omväxlingen i arbetet och tycker det är extra roligt med narkoser och jobbet på operations- och tandavdelningen. Hemma finns det raskatter och det bedrivs en mindre uppfödning av sokoke och devon rex och hunden Myran ser till att alla håller sig alerta.

Pernilla

Leg djursjukskötare

Pernilla började sin bana inom djursjukvården vid djursjukhuset i Jönköping på slutet av 90- talet. 2000 flyttade hon till Halland och tjänstgjorde på Hallands Djursjukhus fram till våren 2015. Med sin långa erfarenhet och breda kunnande blev hon en välkommen förstärkning av teamet vid kliniken när hon började hos oss i maj 2015.

Åsa

Leg djursjukskötare, Klinikchef

Åsa har jobbat inom djursjukvården sedan 1995, både på mindre kliniker, men de flesta åren på djursjukhus. Åsa har även jobbat med lantbruk parallellt både på egen gård och som anställd. Åsa har erfarenhet från de flesta avdelningar inom djursjukvården, både med smådjur men främst med häst. Åsa kom till Falkenbergs Djurklinik hösten 2018 och har under de här åren fått damma av smådjurskunskaperna med hjälp av kompetenta och glada medarbetare! Åsa är klinikchef sedan hösten 2019. Hemma har hästen Morris, dotterns kaniner och katterna viktiga roller i familjens liv.

Malin

Djurvårdare

Malin har drivit djuraffären "Hund och Katt i Falkenberg" under 6 år och flyttade under september 2013 in i våra lokaler. Nu arbertar Malin i vår reception och med schemaläggning. Malin har gått en utbildning inom hundpsykologi och kan hjälpa till med beteendeproblem hos hundar.

Hanna

Djurvårdare

Hanna arbetar som djurvårdare hos oss sedan 2015 och på kliniken träffar ni henne i receptionen, i telefonen och på polikliniken. Hanna gillar omväxling i arbetet och värdesätter hanteringen och tiden med djuren. Hanna brinner även för kontakten med er djurägare och gör alltid sitt bästa för att hitta lösningar och ge svar på frågor.

Angelica

Djurvårdare

Angelica jobbar som djurvårdare på kliniken sedan 2013 och ni möter henne i telefonen, i receptionen och på polikliniken. Hon brinner särskilt för katterna på kliniken och för kollegorna finns hon alltid till hands och fixar små och stora tekniska problem. Hemma finns det katter & hundar som förgyller tillvaron.

Jennifer

Djurvårdare

Jennifer jobbar som djurvårdare på kliniken sedan 2019 och finns till hands i receptionen, i telefon och på polikliniken. Jennifer brinner extra för arbetet på polikliniken och tycker det är roligt att följa utredningarna på våra patienter. Hemma regerar katten Bosse och Jennifer har även ett stort hundintresse.

Katarina

VD

Katarina började arbeta hos oss i augusti 2017. Katarina är jurist och arbetade tidigare under många år med familjejuridik. De senaste 15 åren har hon varit delägare i Hasseco där hon arbetat som konsult inom ekonomi, juridik och personlig assistans. Hemma finns familjens Whippet Daphne samt döttrarnas två hundar; Luna, Italiensk vinthund och Bosse, Dvärgtax.